ЧЗВ

Нашите клиенти, както и тяхното мнение за нас, можете да намерите в раздел „Референции“. Създадохме този отдел с ясната умисъл да вдъхнем на своите партньори, настоящи и бъдещи, доверие за качество на услугите, които им предоставяме. Пред всички дългогодишни партньори сме се доказали с професионално отношение и висока компетентност.

В зависимостот това каква услуга желаете, моля да се свържете с нас на посочените телефони, да ни изпратите имейл или да ни пишете във формата за запитване.

Курсът може да се проведе при нас в гр. Пловдив, в специално създадената за целта зала. Също така нашият екип се съобразява с клиентите си и може да направи обучението на място, ако фирмата разполага съз зала, независимо в кой град се намира компанията. Само трябва да се свържете с нас и ще запазим ден и час специално за вашето обучение.

ЦПО към „НЕК“ ЕООД е лицензиран от Нациална Агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) през 2016 г. С номер на лицензия 201612328/20.10.2016г.

В днешно време на българския пазар има много фирми, които предлагат същите услуги, и този въпрос е логично да бъде зададен. Ето и някои причини, които смятаме, че ни дават предимство:

  • Ние сме професионалисти, в това което правим. Винаги се отнасяме коректно и отговорно към възложената ни работа.
  • Екипът ни е млад, позитивен, мотивиран и търсещ винаги усъвършенстване.
  • Имаме лично и приятелско отношение към всеки клиент.
  • Всеки иска най-доброто за своите пари, а ние сме изключително гъвкави в ценовата си политика. Винаги ще Ви представим най-доброто съотношение цена-качество на услугата.
  • Вашето време в важно за нас и поради тази причина, ние спазваме всички зададени срокове.
  • Притежаваме опит и сме на пазара повече от 15 години. Работим с едни от най-големите фирми и през годините преминахме през постоянни подобрения и продължаваме да се развиваме.

Акцентираме върху най-важната информация, според вида на вашата работа. Стараем се да сме максимално изчерпателни и интерактивни, така че хората,които са дошли на този курс да си тръгнат със знания.

Категорично НЕ! Всички разходи по обучението ще бъдат описани в офертата, която ще ви предоставим. При въпроси относно нея, винаги можете да се свържете с нас.

Днес търся...