Новини

Локализиране, откриване и отстраняване на кабелни повреди

Локализиране, откриване и отстраняване на кабелни повреди

С цел повишаване на надеждността, ние предлагаме точно и бързо трасиране, локализиране и отстраняване на повреди и енергийни кабели.

Нашите специалисти са добре обучени и разполагат с модерна и оборудвана лаборатория и уреди. След извършения от нас анализ, ще знаете къде точно по кабелното трасе е необходимо да се извършат изкопни работи и предприемат действия за отстраняване на неизправността.

Можете да се свържете с нас по всяко време 24/7 в седмицата, като след проведения разговор ще уточним в изисканото от вас време и място. Цената не е строго регламентирана и зависи от различни фактори.

ВАЖНО : При изпълнение на услуги по съоръжения, клиента е необходимо да осигури извършването на дейности по обезопасяване и допускане до работа от квалифициран персонал, съгласно “Правилник за безопасност и здраве при работа” в електрически уредби на електрически и топлофикациони централи и електрически мрежи.

ВАЖНО : Ако клиента не може да осигури обезопасяване и необходимите ограждения за започване на изкопни дейности, ние можем да се погрижим и за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Posts

Днес търся...